Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Erdei iskolában jártak a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 27.

ImageA Pákozd-Sukorói Arborétumot fedezték fel az István Király Általános Iskola diákjai. - A harmadik osztályosok és tanáraik minden évben ellátogatnak egy erdei iskolába. Most a Pákozd – Sukorói Arborétumra esett a választás. A kedvező időjárás lehetővé tette, hogy fél napig, kellemes környezetben ismerkedhessenek a Velencei – hegység szépségeivel. A bejáratnál már várta őket Stark György, akitől kaptak egy fabatkát, amelyre különböző állatok voltak rajzolva. A délelőtt folyamán érdekesebbnél érdekesebb feladatokat kaptak. Párban vagy csoportban dolgoztak.

 

Először a Tájmúzeumban nézelődtek, majd páros munkával egy feladatlapot töltöttek ki az előzetesen kiválasztott állatokról. A tízórai után az erdőt járták, ahol rovarok, termések, virágok után kutattak.

 

Image
.

Ezután rövid séta következett a kilátóhoz. A magasból eléjük tárult szinte az egész Velencei – tó. Fél tizenkettőkor kezdődött a szabad foglalkozás.

Image
.
 

A csoport fele játszott, a többiekkel pedig Gyuri bácsi megtanította a Csülközés játékot. Kellemesen telt a délelőtt, sok élménnyel tértek vissza az István Király Általános Iskola tanulói.

Image
.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >