Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Megújult az Ügyfélszolgálati Iroda Nyomtatás E-mail
Írta: Csabai Dorina Eszter   
2011. március 22.

ImageA Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája új szolgáltatásokkal és megváltozott ügyfélfogadási renddel várja az ügyfeleket. Mostantól bővített ügyfélszolgálati nyitva tartás, ügyfélhívó és gyermekjátszó várja az ügyeiket intéző sorban állókat. A pozitív változásokról hétfőn reggel sajtótájékoztatón számolt be dr. Cser-Palkovics András polgármester, dr. Bóka Viktor jegyző, Kardos Diána, az Építésigazgatási Iroda vezetője, Werger Éva, a Szabálysértési és Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának vezetője és Kincses Zsolt Dávid a Szociális és Gyermekvédelmi Iroda vezetője.

 

Gyorsabban és kellemesebben telik az idő, ha ügyeket kell intézni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában, a Kossuth utca 4. szám alatt. Régen várt szolgáltatásokat indított el Székesfehérvár Önkormányzata.

A Szociális és Gyermekvédelmi Iroda és az Építésigazgatási Iroda összefogásában megvalósított újításoknak köszönhetően új nyitva tartási rend várja a hivatal ügyfeleit. Ezentúl a Szociális és Gyermekvédelmi Iroda és az Építésigazgatási Iroda munkatársai a hét minden napján, teljes munkaidőben fogadják ügyfeleiket.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

Jelenleg öt ügyfélablakban dolgoznak az iroda munkatársai, de szükség esetén egyszerre kilenc ablakban is fogadhatják az ügyfeleket. Az Ügyfélszolgálati Irodán üzembe helyeztek egy ügyfélhívó rendszert is, mely megkönnyíti a tájékozódást és a nagyobb összehangoltság miatt rövidül a várakozási idő.

Az ügyfélhívó kijelzi a várakozási időt és a várakozók számát is. Jó hír a gyermekekkel érkező szülők számára, hogy amíg a felnőttek hivatalos ügyeiket intézik, a kicsik kedvükre játszhatnak a színes gyermekjátszóban.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >