Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Munkácsys tantestület az Árpádban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 25.

ImageMűhelyeket látogattak a pedagógusok. – Az Árpádban és tanüzemeiben járt  néhány nappal ezelőtt a Munkácsy Mihály Általános Iskola tantestülete. A program során a résztvevők testközelből ismerkedhettek meg a különböző szakokkal és az általuk nyújtott gyakorlati képzésekkel.

 

Tóth Pétertől, az intézmény igazgatójától megtudtuk, hogy a Munkácsy Mihály Általános Iskola kiemelten kezeli a végzős tanulók pályaválasztásának segítését. A gyerekeknek és szüleiknek fontos, akár egész életüket meghatározó döntést kell hozniuk.

A pedagógusok akkor tudnak hitelesen segíteni ebben, ha a választható iskolák programjain kívül azok szakmaiságát, szellemiségét személyesen is megtapasztalják és kapcsolatban vannak középiskolai kollégáikkal.

 

Image
.

Fontos, hogy a város iskoláinak életében bekövetkezett változásokkal is tisztában legyen minden pedagógus. 2011. március 19-én, pénteken a Munkácsy Mihály Általános Iskola nevelőtestületét fogadta az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium, egy pályaorientációs továbbképzés keretében. Magas színvonalú előadásokkal, iskola- és üzemlátogatásokkal mutatták be a szakképző iskola tevékenységét.

 

Image
.

A pedagógusok „belekóstolhattak” a tanműhelyek, a tanüzemek és a malom működésébe, majd a program Csiribpusztán, a tangazdaság bemutatásával zárult.

A résztvevők úgy értékelték, hogy az új élmények, információk jelentős segítséget nyújtanak a jövőben a pályaválasztást segítő munkában.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >